MARKALAR AlphaFine Ürünleri

Metalurjik özellikleri modifiye edici elementler ile üst düzeye çıkarılmış yüksek performasyon alaşımlarıdır. Bu serideki alloylar ayrıca kuyumculuk imalatında bazı spesifik ihtiyaçlara da karşılık vermektedir.

Farklı üretim tekniklerinin ihtiyaçlarına yanıt veren AlphaFine serisinde tüm ayar (8K-9K-10K-14K-18K-21K-22K) ve tüm renkler için yüksek kalitede teknik alloylar bulunmaktadır.

AlphaFine Ürünleri

AlphaFine633

Bu alloy 14 ayar koyu yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Alaşım %10 gümüş ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir.

AlphaFine703

Bu alloy 9-14 ayar yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirilme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Yüksek miktarda tane küçültücü içerir.
14 ayar altın alaşımlarında kullanıldığında alaşıma kayısı rengi verir. 9 ayar altın alaşımlarında ise alaşımın yeşil rengi olacaktır.

AlphaFine707

Bu alloy 10-18 ayar yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Özellikle makine zinciri üretiminde kullanılır. Alaşım %25 gümüş ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir.

AlphaFine716

Bu alloy 21-22 ayar yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar), hassas döküm ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemleriyle üretimi için uygundur. Alaşım %6,5 gümüş, %10 Ni ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir.

AlphaFine729

Bu alloy 9-14-18 ayar kırmızı renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirilme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Yüksek miktarda tane küçültücü içerir.
14 ayar altın alaşımlarında kullanıldığında alaşıma “Rus Kırmızı” rengi verir. 9 ve 18 ayar altın alaşımlarına pembe tonlarında renk kazandırır.

AlphaFine734

Bu alloy8- 9-10-14-18-21 ayar kırmızı renkli altın alaşımlarının hem hassas döküm yöntemiyle hem de mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimine uygundur. Çok yüksek miktarda tane küçültücü içerir ve neredeyse tüm üretim yöntemleri için kullanılabilir.
18 ayar altın alaşımlarında kullanıldığında alaşıma koyu kırmızı bir renk verir. Daha düşük ayardaki altın alaşımlarına da yine kırmızı renk vermektedir.

AlphaFine742

Bu alloy 18 ayar koyu yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Özellikle makine zinciri üretiminde kullanılır. Alaşım %34 gümüş ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir, pres, şarnel, tel ve zincir üretimi için uygundur.

AlphaFine743

Bu alloy 8-18 ayar koyu yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Alaşım %20 gümüş ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir.

AlphaFine748

Bu alloy 14-18 ayar yeşil renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Alaşım %28 gümüş ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir.
14 ayar altın alaşımlarında kullanıldığında alaşıma kayısı rengi verir. 9 ayar altın alaşımlarında ise alaşım rengi yeşil olacaktır.

AlphaFine764

Bu alloy 8-9-14-18 ve 21 ayar kırmızı renkli altın alaşımlarının hassas döküm yöntemiyle, hem açık hem de kapalı sistemlerde üretimi için geliştirilmiştir. Bu alaşım taşlı dökümler için de son derece uygundur.
İçeriğinde bulunan deoksidan elementler sayesinde döküme yüksek derecede akışkanlık sağlar ve yine bu sayede döküm ağacınız oksitlerden arınarak temiz ve parlak bir görünüme sahip olur. Alaşım %4,5 gümüş içermektedir.
18 ayar altın alaşımlarında kullanıldığında alaşım koyu kırmızı bir renge sahip olacaktır. Bu alloy 9 ve 14 ayar altın alaşımlarına katıldığında da kırmızı renk verir.

AlphaFine765

Bu alloy 9,14 ve 18 ayar kırmızı renkli altın alaşımlarının hassas döküm yöntemiyle, hem açık hem de kapalı sistemlerde üretimi için geliştirilmiştir. Bu alaşım taşlı dökümler için de son derece uygundur.
İçeriğinde bulunan deoksidan elementler sayesinde döküme yüksek derecede akışkanlık sağlar ve yine bu sayede döküm ağacınız oksitlerden arınarak temiz ve parlak bir görünüme sahip olur. Alaşım %12 gümüş içermektedir.
18 ayar altın alaşımlarında kullanıldığında alaşım kırmızımsı bir renge sahip olacaktır. Bu alloy 9 ve 14 ayar altın alaşımlarına katıldığında ise pembe tonda bir renk verir.

AlphaFine775

Bu alloy 8-9-10-14-21-22 ayar pembe renkli altın alaşımlarının hassas döküm yöntemiyle hem açık hem de kapalı sistemlerde üretimi için geliştirilmiştir. İçeriğinde bulunan deoksidan elementler sayesinde döküme yüksek derecede akışkanlık sağlar ve yine bu sayede döküm ağacınız oksitlerden arınarak temiz ve parlak bir görünüme sahip olur. Alaşım %14 gümüş içermektedir.

AlphaFine791

Bu alloy 8-9-10-14-18 ayar pembe renkli altın alaşımlarının continuous (boru-astar) ve ingot dökümünün ardından mekanik şekillendirme (plastik deformasyon) yöntemiyle üretimi için uygundur. Alaşım %15 gümüş ve yüksek miktarda tane küçültücü içerir.






Sepetinizde 12 ürün var. Ürünleri gör
  • Seçili Ürünler

Tüm Hakları Saklıdır. © Alpha Plus

Web Tasarım